Faq

 • Wat zijn voorwaarden om met de Berichtenapp te kunnen werken?

  • Je hebt basale kennis nodig van de iStandaarden en het berichtenverkeer. Lees meer over de iStandaarden op de website van Zorginstituut Nederland. Ook dien je in bezit te zijn van een inschrijving bij de KvK, inschrijving bij het AGB-register (Vektis) en persoonlijk certificaat bij VECOZO.

 • Wat is het verschil tussen ZilliZ ECD en de Berichtenapp?

  • De Berichtenapp is een systeem waarin berichten via VECOZO naar de gemeente verzonden en bewaard kunnen worden.
   ZilliZ elektronisch cliëntendossier is een volwaardig zorgadministratiesysteem, ontwikkeld door Landmerc+, speciaal voor de kleinschalige zorg. Met ZilliZ kan je eenvoudig zorgdossiers bijhouden, rapporteren, tijdschrijven, factureren en meer. Bovendien kan ZilliZ koppelingen maken met VECOZO (iWmo, iJw, iWlz, Zvw) en zijn er exportmogelijkheden voor Excel en de meest gebruikte boekhoudpakketten. ZilliZ maakt declareren nog eenvoudiger door een exportmogelijkheid naar de Berichtenapp.

 • Waarvoor is de ZilliZ Berichtenapp bedoeld?

  • De ZilliZ berichtenapp is een doe-het-zelf applicatie voor het Berichtenverkeer naar de gemeente. Berichten dienen gestandaardiseerd en volgens een technisch XML-bericht via VECOZO naar de gemeente verstuurd te worden. De Berichtenapp levert software die op deze standaardberichten is afgestemd en biedt als het ware een vertaalslag naar XML. Je kunt hierin iWmo- en iJw-berichten aanmaken, dit betreft registratieberichten en declaraties. Bovendien koppel je met een betaald account de Berichtenapp aan VECOZO.